Skip to main content

spelshows & activiteiten

Maak je bijeenkomst, familiedag of feest nog onvergetelijker met de creatieve en originele spelshows en activiteiten van RB Producties!

Expeditie Robbinson

Tijdens Expeditie Robbinson krijg je de kans om te laten zien of jij en je team het in jullie hebben om zowel met tactiek als met vaardigheden van de andere teams te winnen! Om het winnende team te worden zullen er diverse proeven afgelegd, deze kunnen bestaan o.a. uit: de bamboebaan, vuur maken, het web, de katapult, de Toren van Hanoi of Groot Jenga met Fakkels. Bij elke proef kun je groene Jokers winnen, de deelnemer met de meeste groene Jokers is beste Robbinson van de dag. De jokers zijn te winnen in de spellen naast de groepspunten.

Wie is de spelbreker?

De bedoeling bij dit spannende en verrassende spel met onverwachte wendingen, is dat de deelnemende groepen zoveel mogelijk punten verzamelen. De punten zijn te verdienen tijdens het uitvoeren van verschillende spellen respectievelijk opdrachten. In de groep  van maximaal 8 deelnemers is echter één persoon wiens taak het is om ervoor te zorgen dat de opdrachten niet goed uitgevoerd kunnen worden, waardoor de groep geen of in ieder geval minder punten verdient. Deze persoon is de Mol!

Ik hou van Holland

Wie kent het niet van de televisie? De leukste oer-Hollandse quiz die er is. Zodra de teamcaptains zijn gekozen barst de strijd los. Allerlei facetten van het tv-programma komen terug zoals: het Verjaardagsspel en Raad een lied of niet! In 7 rondes strijden 2 teams om een oer-Hollands prijzen pakket.

Elk team heeft een eigen quiztafel. Daarachter staan de teams opgesteld. Ieder team heeft per ronde één teamcaptain. Na elke ronde wordt er van teamcaptain gewisseld. De teamcaptain die als eerste op de knop drukt mag antwoord geven op de vraag.

Mannen tegen de Vrouwen

Een quiz die je niet snel meer zult vergeten. Want wie zijn er nou beter: De Mannen of De Vrouwen? Sinds de lagere school houdt dit epische vraagstuk ons al in z`n greep. Met deze doldwaze quiz gaan we dit nader onderzoeken. We gaan je testen op het gebied van kennis over het andere geslacht, maar natuurlijk ook op behendigheid.

De groep wordt verdeeld in teams. Elk team bestaat uit alleen mannen, of alleen vrouwen. Deze teams gaan tegen elkaar strijden. Wie weet het meest over het andere geslacht (of de verschillen ertussen)? Beleef het nu zelf!

Een professionele presentator (onze eigen Tijl of Chantal) zal deze spelshow begeleiden en weet deze oerstrijd tot een waar feest van maken. Boek nu deze bijzondere en vooral hilarische avond met veel herkenningen, erkenningen maar natuurlijk vooral veel lol.

Top 2000

Bent u op zoek naar een muzikale en interactieve spelshow? Dan is de Top 2000 echt iets voor u! Waarschijnlijk bent u bekend met de top 2000 die ieder jaar rond de laatste dagen van het jaar op Radio 2 wordt uitgezonden. Wilt u uw muzikale kennis testen en strijden tegen collega’s of vrienden? Dan is dit echt wat voor u!

Onder begeleiding van de  RB Producties muzikanten wordt het spel gespeeld. De show kent verschillende rondes. Zo moeten de teams zo snel mogelijk de live gespeelde intro’s van nummers raden, en wordt de feitelijke kennis getest over bekende muzikale verschijningen uit de jaren ’70, ’80, ’90 en ‘00! Wat was ook alweer de eerste nummer 1 hit van de Queen of Pop? En welk popalbum werd door het Amerikaanse tijdschrift ‘Rolling Stone’ verkozen tot beste album aller tijden?

Maar dat is niet alles. Zorg dat u zelf ook uw stembanden heeft opgewarmd, want deze worden op de proef gesteld tijdens de karaokeronde. Welk team kan de meeste regels meezingen van dat ene bekende Top 2000 nummer?

De show belooft één groot muzikaal spektakel .

Bent u geïnteresseerd en wilt u graag meer informatie? neem dan contact met ons op!