Skip to main content

High tea

Een HighTea heeft echt iets feestelijks en is geschikt voor kleine en grote gezelschappen. Geniet op ons terras, met een prachtige doorkijk in onze tuin, van de allerlekkerste heerlijkheden.

High Tea of Afternoon tea?

De traditionele high tea wordt nog wel eens verward met de high tea. Niet zo gek, want de Engelsen zijn zo gek op thee, dat alle maaltijden uit het platteland in het noorden van Engeland en in Schotland een tea werden genoemd. Van oorsprong is een High Tea een stevige maaltijd van rond een uur of zes. De luchtige Afternoon Tea ontstond in 1840 en werd bedoeld als tussenmaaltijd. Deze werd geserveerd rond een uur of vier, wanneer de gastvrouw graag haar gasten wilde verwennen. Wanneer mensen het tegenwoordig hebben over een High Tea, wordt er een Afternoon Tea bedoeld. 

Onze High Tea bestaat uit drie gangen, waarvan een gang met verschillende belegde broodjes, een hartige gang en de laatste gang is zoet. Uiteraard is alles huisgemaakt of gemaakt met streekproducten. Hierbij wordt heerlijke thee of koffie geserveerd.

€ 25, – per persoon

Vanaf 2 personen. Te reserveren voor dinsdag tot en met zondag tijdens de openingstijden van ons terras. Minimaal 2 werkdagen van te voren reserveren.

Voor meer informatie en reserveringen kunt u contact met ons opnemen of bel naar 0543-466419