Meer dan alleen een lekker kopje koffie of thee

ANWB
Wij zijn sinds 2016 ANWB Gastvrij 2016 Plus-punt. Dit betekent dat er bij ons uw elektrische fiets kunt opladen, een fietsreparatieset, een fietspomp en een EHBO-koffer aanwezig is. Als u in het bezit bent van een ANWB-fietspas krijgt u 15% korting op "Lunch Rensink".

Bevrijdingsroutes
In het kader van 75 jaar bevrijding is het boekje Bevrijdingroutes Achterhoek uitgegeven.
Hierin vindt u 12 routes. Wij zijn opgenomen in de route "Met dank aan Ome Jan". Boekjes zijn verkrijgbaar bij de VVV in Aalten en bij ons.

Wandelknooppuntensysteem
In 2015 is het wandelknooppuntensysteem in de Achterhoek uitgerold. Onze theetuin bevindt zich tussen de knooppunten D17/D72 en D15. U kunt bij ons uw auto/fiets parkeren om van hieruit uw wandeling te starten.

Fietsknooppuntensysteem
Onze theetuin bevindt zich +/- 500 meter van knooppunt nr. 59.

Boerderijterassenfietsroute
In samenwerking met koffieboerderij Groot-Nibbelink te Sinderen hebben wij de Boerderijterrassenfietsroute gemaakt. Dit is een route van +/- 38 kilometer. Deze route is te koop voor €0,50 bij de VVV, bij Koffieboerderij Groot-Nibbelink en bij Theetuin Rensink.
In combinatie met deze fietsroute is er ook een arrangement mogelijk. Bij dit hap en trap-arrangement krijgt u op het startadres koffie met iets erbij, op het lunchadres een Achterhoekse maaltijd gebaseerd op Achterhoekse streekproducten en bij het laatste adres een lekker toetje uit de weckpot.
Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Jan en Jet
Samen met IJsboerderij 't Olde Pietepol, en restaurant Het Karpermeer hebben wij "rondje Jan en Jet" gemaakt. Deze route is 40 kilometer lang en voert u onder andere door Bredevoort en een stukje Duitsland. Deze route kost €16,95 en is inclusief een hap en trap-arrangement. De route is alleen te koop bij Het Karpermeer.

Cultuurhistorische fietstocht Dinxperlo-Aalten
De fietsroute van 38 kilometer voert u door Dinxperlo en Aalten. Deze erfgoedroute voert u langs diverse cultuurhistorische en natuurlijke erfgoedlocaties. Dit boekje met beschrijving is verkrijgbaar bij de VVV.

Plan een wandel- of fietsroute naar/vanaf ons


 

Top